Barneidrett

Grasrotandelen Norsk Tipping

Viktig informasjon angående medlemskontingent

Medlemskontingent 2017

Pga nytt medlemsystem vil det nå bli sendt ut èn faktura pr medlem. Dette medfører at familier med familiekontingent kan oppleve å få flere fakturaer til samme husstand. Det er selvsagt kun den ene som skal betales! Dette er desverre en svakhet i fakturasystemet, som vi håper skal forsvinne.

Eksempel:

En familie på fire, med to voksne og to barn der alle er medlemmer i ØIL kan komme til og få hver sin faktura. Som tidligere nevnt, er det kun den ene som skal betales. Det har ingen betydning hvilken av de som brukes.

I forbindelse til overgangen til det nye medlemsystemet som i hovedsak benytter seg av e-post, mobilnr, adresser må vi ta forbehold om at vi har riktig informasjon på medlemmene. Håper på forståelse for at det kan forekomme feil i våre medlemmsopplysninger.

Vi setter pris på at de som oppdager feil ved sin kontaktinformasjon, eller har andre spørsmål tar kontakt med idrettslaget v/ medlem@ovrebo-il.no

Ref: John Thomas (01.08.17)

Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen! Klikk for en utskriftsvennlig versjon av artikkelen!

Årsmøte

Viktig informasjon angående medlemskontingent
Medlemskontingent 2017

Årsmøtet vel i havn :)

Ny avtale med Sparebanken Sør

Flere artikler

Årsmøte 04. april 2016

Bli medlem av Øvrebø Idrettslag
Ønsker du å bli medlem av Øvrebø Idrettslag, eller å endre på ditt medlemsskap?

Velkommen til idrett og aktivitet i Øvrebø idrettslag
I Øvrebø idrettslag skal vi ha det GØY, og alle kan være med!

Lov for Ø.I.L.
LOV for Øvrebø Idrettslag, stiftet 6. juni 1920.

Verdigrunnlag
Verdigrunnlag i Øvrebø Idrettslag