Skisesongen 2018-2019 i ØVREBØ SKI

Treningstider 2018-2019 sesongen i ØVREBØ SKI

Hei alle med interesse for ski og skiskyting.

Nå er det nye anlegget på Sandrip klart til bruk. Får vi natursnø kan alle løypene kjøres.Lysene i anlegget er montert og skivene er klare til bruk. Det er nå 24.1 kun ei lita runde med kunstsnø , men nå er det meldt snø, så nå er vi optimister frem mot LM 9-10 februar.

Velkommen til Sandrip, sjekk Føremeldinga for Sandrip i linken eller på Midt Agder Friluftsråd.

SKITRENING hver torsdag for alle fra 3 klasse og oppover på Sandripheia kl 1730-1900.              Frem til snøen kommer går vi på rulleski og løper på beina. Ta med joggesko, skisko, staver og hjelm, og selvfølgelig rulleski om du har.  Klubben har låneski til de yngste og ellers til andre som vil prøve seg. Møt opp alltid gøy med nye løpere.

SKISKYTTERTRENING hver mandag for alle fra 3. klasse og oppover. Fra kl 1800-1930 på Skiskytterbanen på Sandrip. 13+ trener også på onsdager kl 1730-1900

I høst har vi hatt skiskytterskole med 16 unge fra 9-11 år, 11 av disse har valgt å fortsette.             det er kjempebra.

Har du lyst til å prøve, ring Bjørner på 911 91 560 så kan du komme å se og prøve.                        Alle som kommer på skiskytter treninga må ha med seg en voksen.

Alle er velkommen på trening, uansett ferdighet og målsetting.

Til vinteren skal vi som vanlig arrangere 4 TELENORKARUSELL  løp på Sandrip, med avslutning Søndag 10 mars. Sett av Søndag 10 mars, da blir det offesiell åpning av det nye anlegget på Sandripheia. Det blir felles Telenorkarusell med Torridal, Oddersjaa og Vindbjart. Det blir masse morro den dagen, blandt annet med skiskytterstafett for bedrifter, bygge komite, ordførere, rådmenn og mange andre.

Hilsen Øvrebø Ski


Øvrebø idrettslag
http://www.ovrebo-il.no