Skisesongen 2017-2018 i ØVREBØ SKI

Treningstider 2017-2018 sesongen i ØVREBØ SKI

SKITRENING hver torsdag for alle fra 3 klasse og oppover på Sandripheia kl 1730-1900.                               Frem til snøen kommer går vi på rulleski og løper på beina. Ta med joggesko, skisko, staver og hjelm, og selvfølgelig rulleski om du har.  Klubben har låneski til de yngste og ellers til andre som vil prøve seg. Møt opp alltid gøy med nye løpere.

SKISKYTTERTRENING hver mandag for alle fra 3. klasse og oppover. Fra kl 1800-1930 på Skiskytterbanen på Sandrip.

I høst har vi skiskytterskole for nybegynnere. De som går skiskytterskolen må ha med seg en voksen på skiskytterskolen.

Har du lyst til å prøve, ring Bjørner på 911 91 560 så kan du komme å se og prøve.                                   Alle som kommer på skiskytter treninga må ha med seg en voksen.

Alle er velkommen på trening, uansett ferdighet og målsetting.

Til vinteren skal vi som vanlig arrangere 4 TELENORKARUSELL  løp på Sandrip, med avslutning lørdag 10 mars. Klubben deltar også på kretsrenn i distriktet i løpet av vinteren.

Hilsen Øvrebø Ski